RRS® HA Long Lasting

RRS® HA Long Lasting – voorgevulde glazen spuit van 3 ml

Eigenschappen

RRS® HA Long Lasting is een uitgebalanceerde gel die de huid vult, lift en immediate refreshment en langdurige huidverbetering biedt. RRS® HA Long Lasting is een unieke skinbuilder die het midden houdt tussen een filler en een skinbooster. Met de voordelige spuit van 3 ml kan in één sessie een full face rejuvenation geboden worden. Zo’n Full Face Harmony-behandeling is uitvoerbaar in 10-15 minuten door middel van een 7-puntstechniek en biedt bovendien onmiddellijk resultaat en langdurige huidverbetering.

Skin Tech Pharma Group maakt voor RRS® HA Long Lasting gebruik van een geheel nieuwe crosslinkingtechnologie: de Unheating Crosslinking Technology (UnHeatIng – UHI), met een uiterst stabiele en zuivere gel als resultaat. Hier vind je meer informatie over dit nieuwe technologische proces.

RRS® HA Long Lasting wordt medium tot diep dermaal geïnjecteerd  door middel van een 7-punts bolustechniek in bolussen van 0,2 ml.

Behandelprotocol

Doorgaans zijn 3-4 sessies per jaar voldoende voor een constant goede, gevulde en gehydrateerde huid.

Product

  • Gecrosslinkt hyaluronzuur (21 mg/3 ml)
  • Protective buffer, bestaande uit 15 aminozuren (14,52 mg/3 ml)

Indicaties

Beginnende huidveroudering, slappe huid. RRS® HA Long Lasting vult, lift en hydrateert de huid, voor immediate refreshment en langdurige huidverbetering.

Inhoud

Een verpakking RRS® HA Long Lasting bestaat uit 1 voorgevulde spuit met 3 ml gel.

RRS® HA Long Lasting is een injectable (CE Class III) en kan alleen door artsen worden besteld.