Nutricosmetics

Verbetering voor haar en huid
van binnenuit

Skin Tech Pharma beveelt Skymedic Nutricosmetics aan – doelgericht ontwikkelde voedingssupplementen die de verbetering van huid (en haar) van binnenuit ondersteunen.

Wat zijn nutricosmetics?

Voeding en voedingssupplementen hebben een (wetenschappelijk bewezen) grote invloed op niet alleen de algehele gezondheid, maar ook op de schoonheid van de huid en de vitaliteit van het haar. Met voeding alleen, hoe evenwichtig ook, is het bijna onmogelijk om alles binnen te krijgen dat het lichaam dagelijks nodig heeft om dat te bereiken. Nutricosmetics zijn daarbij een krachtige partner.

Nutricosmetics zijn indicatiegerichte voedingssupplementen die essentiële voedingsstoffen leveren om betere en duurzamere resultaten te bereiken, dankzij de doelgerichte samenstelling van de ingrediënten en hun synergetische werking.

Bijzondere ingrediënten

De ingrediënten (niet allemaal even alledaags!) zijn zorgvuldig afgestemd op de aandoeningen en condities waarvoor je de nutricosmetics wilt gebruiken. En natuurlijk van zuivere, hoge kwaliteit. Ze werken samen om het hoogst mogelijke rendement van het gebruik van nutricosmetics te geven.

Klinisch bewezen resultaten

Skymedic is een gespecialiseerde producent van de beste nutricosmetics op de markt. De samenstelling van deze bijzondere voedingssupplementen is gebaseerd op klinische studies* die werden uitgevoerd met optimale resultaten van de behandelingen als doelstelling. Dankzij deze beproefde formules worden met deze producten de belangrijkste behoeften op dermatologisch gebied gedekt.

Inzet van nutricosmetics

Nutricosmetics kunnen standalone, als dagelijkse ondersteuning van de voeding en de cosmetische verzorging, worden gebruikt, of als onderdeel van huidbehandelprotocollen.

Hairox Plus is bijzonder geschikt om te worden ingezet als onderdeel van een skinboosterbehandeling met XL Hair®.

(Skymedic biedt ook fotobiodynamische protocollen aan, specifiek voor cosmetisch behandelaren, waar nutricosmetics deel van uitmaken.)

Overzicht nutricosmetics

Naarmate we ouder worden, neemt onze natuurlijke collageenproductie af als gevolg van veranderende metabole en hormonale processen. Colagenox stimuleert onze eigen collageenproductie dankzij hoge doses aminozuren en precursors van collageen, zoals glycine, proline en lysine, en heeft een antioxidatieve werking.
Hairox Plus bestaat uit vitaminen, aminozuren, mineralen en natuurlijke extracten die haargroei stimuleren en bijdragen aan de regeneratie van de haarfollikel. Hairox Plus werkt op multifunctioneel niveau: het remt de 5-alfa-reductase, vermindert de ontstekingsreactie, verbetert de microcirculatie en verhoogt de natuurlijke afweer van het lichaam.
Hyaluronzuur wordt bij veel cosmetische behandelingen toegepast als injectable, serum of crème. Maar inname van Hyalurox nutricosmetics als voedingssupplement stimuleert de natuurlijke hyaluronzuurproductie en remt het afbraakproces. Dagelijkse inname helpt de huid te hydrateren en volume te herstellen voor een jeugdig en stralend uiterlijk.
Fotoskinox is niet alleen een hoogwaardig voedingssupplement, maar ook een ‘photoimmunoprotector’ met een drievoudige werking: het repareert, verzorgt en beschermt de (gevoelige) huid tegen vrije radicalen en de negatieve effecten van uv-straling dankzij de nieuwste generatie antioxidanten, die de huid van binnenuit voeden.

*Resultaten uit klinische studies