Peel2Glow Sleep & Repair

Krachtige anti-agingformule voor een stralende huid

Peel2Glow Sleep & Repair is een milde, maar krachtige anti-agingformule met sterk werkende antioxidanten. Het ingrediëntencomplex bevat o.a. lactobionisch zuur (een nieuwe generatie AHA) in de peel en hyaluronzuur, probiotica, melatonine en aloë vera in de glow.
Deze Peel2Glow is speciaal ontwikkeld om de zichtbare gevolgen van huidveroudering te reduceren. Beschermt de huid overdag tegen schadelijke omgevingsinvloeden. Werkt ‘s nachts om het natuurlijke proces van huidvernieuwing optimaal te versterken, met een stralende huid bij het ontwaken tot gevolg.

Peel2Glow Sleep & Repair is een speciaal tweestappenproduct, bestaande uit een peel en een glowbooster, die snel zichtbare resultaten geven. De werkzame stoffen in de peel zorgen voor optimale loslating van het stratum corneum, waardoor de actieve ingrediënten uit de glow dieper kunnen penetreren.
Geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes, inclusief zeer gevoelige huid en acnegevoelige huid.


Onderdeel behandelprotocol

Peel2Glow kan deel uitmaken van je RRS-Inject® skinbooster-behandelprotocol om het resultaat te ondersteunen en er langer plezier van te hebben. Maar Peel2Glow kan ook worden aangeboden als spa express treatment in kliniek of salon.

Daarnaast is Peel2Glow ook stand alone heel geschikt voor thuisgebruik door je cliënten, bijvoorbeeld eenmalig als oppepper voor de huid, of als kuur van 5 dagelijkse behandelingen voor zichtbare huidverbetering. Leuk om thuis te doen voor een speciale gelegenheid!

De verpakking is sierlijk en leuk en het geheel leent zich perfect om cadeau te doen.

Adviseer je cliënt om iedere 2-3 weken Peel2Glow te gebruiken voor een duurzaam resultaat!


Neosolex zonbescherming na Peel2Glow

Omdat de huid na het exfoliëren extra gevoelig is voor uv-straling, verdient het aanbeveling de met Peel2Glow behandelde huid te beschermen tegen zonlicht (uv). Neosolex is een transparante, vloeibare zonnebrandspray, die met SPF 50+ bescherming biedt tegen uva- en uvb-stralen. Deze spray heeft een lichte textuur, geeft een matte finish en is ook geschikt voor de gevoelige huid.


Eigenschappen

Hydra Bionic PEEL

Voor de gevoelige huid. pH 3,5.

 • Lactobionisch zuur komt van nature voor in huidcellen, voorkomt vochtverlies door de huid, heeft antioxidante eigenschappen en vernieuwt de huidtextuur.
 • Glycolzuur is een alfahydroxyzuur (AHA) verkregen uit suikerriet. Door de kleine molecuulgrootte penetreert glycolzuur makkelijk door de huid. Het maakt de celverbindingen van het stratum corneum los wat resulteert in loslating.
 • Citroenzuur werkt samen met glycolzuur en accelereert het biologische huidproces.


Sleep & Repair GLOW

Speciaal ontwikkeld om het natuurlijke proces van huidvernieuwing in de nacht maximaal te versterken. Het complex reduceert de zichtbare gevolgen van huidveroudering en beschermt de huid gedurende de dag tegen schadelijke omgevingsinvloeden.

 • Hyaluronzuur levert onmiddellijke intensieve hydratatie van de oppervlakkige lagen van de huid. Deze hydraterende behandeling geeft meteen een verfrissend effect en laat de huid er zichtbaar gezonder en stralender uitzien.
 • Beschermend complex biedt bescherming tegen uv-geïnduceerde schade in de huid door sterke anti-immunosuppresieve activiteit en bevordering van DNA-reparatie.
 • Probiotica draagt bij aan de immuniteit van de huid, beschermt, repareert en maakt de huid weerbaarder tegen agressieve omgevingsfactoren. Heeft hydraterende, kalmerende en verzachtende eigenschappen.
 • Melatonine stimuleert de antioxidante bescherming door de eigen huid.
 • Aloë Vera: de polysachariden uit Aloë Vera geven hydraterende en ontstekingsremmende voordelen en bevorderen de beschermende barrière van de huid.


Actieve ingrediënten

Hydra Bionic PEEL
 • lactobionisch zuur (=nieuwe generatie AHA)
 • glycolzuur
 • citroenzuur
 • antioxidantcomplex: resveratrox, glucolactone, ferula zuur, fytine zuur
Sleep & Repair GLOW
 • hyaluronzuur
 • beschermend complex
 • probiotica
 • melatonine
 • aloe vera


Gebruiksaanwijzing

1. PEEL aanbrengen
2. Wacht 2-8 min. (tot huid gaat tintelen)
3. Afspoelen
4. GLOW aanbrengen


Inhoud

SkinTech® Peel2Glow Sleep & Repair is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 en 5 behandelingen. Een verpakking bevat 2 ampullen (1x peel + 1x glow).pee