Peel2Glow Refine & Allure

Draagt bij aan het herstel van de gezichtscontouren en laat de huid weer stralen.

 
Peel2Glow Refine & Allure bevordert de afbraak van eiwitten en vetcellen in de huid, o.a. dankzij de enzymatische peel en de actieve vetcelverkleiner. Stimuleert biorevitalisatie en de aanmaak van collageen en elastine. Reinigt en hydrateert de huid. Bevordert de aanmaak van hyaluronzuur, versterkt de huid met antioxidanten en beschermt haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hierdoor draagt Peel2Glow Refine & Allure bij aan ‘facial reshaping’ en zorgt het voor een gehydrateerde en zachte huid met een jeugdige, soepele teint.


Peel2Glow Refine & Allure is een speciaal tweestappenproduct, bestaande uit een peel en een glowbooster, die samen snel zichtbare resultaten geven. De werkzame stoffen in de peel zorgen voor optimale loslating van het stratum corneum, waardoor de actieve ingrediënten uit de glow dieper kunnen penetreren.
Geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes, inclusief zeer gevoelige huid en acnegevoelige huid.


Onderdeel behandelprotocol

Peel2Glow kan deel uitmaken van je RRS-Inject® skinbooster-behandelprotocol om het resultaat te ondersteunen en om er langer plezier van te hebben. Maar Peel2Glow kan ook worden aangeboden als spa express treatment in kliniek of salon.

Daarnaast is Peel2Glow ook stand alone heel geschikt voor thuisgebruik door je cliënten, bijvoorbeeld eenmalig als oppepper voor de huid, of als kuur van 5 dagelijkse behandelingen voor zichtbare huidverbetering. Leuk om thuis te doen voor een speciale gelegenheid!

De verpakking is sierlijk en leuk en het geheel leent zich perfect om cadeau te doen.

Adviseer je cliënt om iedere 2-3 weken Peel2Glow te gebruiken voor een duurzaam resultaat!


Neosolex zonbescherming na Peel2Glow

Omdat de huid na het exfoliëren extra gevoelig is voor uv-straling, verdient het aanbeveling de met Peel2Glow behandelde huid te beschermen tegen zonlicht (uv). Neosolex is een transparante, vloeibare zonnebrandspray, die met SPF 50+ bescherming biedt tegen uva- en uvb-stralen. Deze spray heeft een lichte textuur, geeft een matte finish en is ook geschikt voor de gevoelige huid.


Eigenschappen

Refine & Allure Peel is een enzymatische peel, die geschikt is voor droge en gevoelige huid – pH 5,1. Deze enzymatische peel is een mild alternatief voor AHA’s, omdat de natuurlijke, actieve ingrediënten in deze peel alleen eiwitten verteren, waardoor dode huidcellen worden opgelost zonder levend weefsel te beschadigen.

 • Protease Bacillus Ferment bevordert de afbraak van eiwitten en de vorming van melanine uit tyrosine. Heeft een keratolytische werking waardoor de buitenste laag van de huid op natuurlijke wijze loskomt en vervelt. Reinigt en hydrateert de huid en verbetert de teint en de uiterlijke kenmerken. Vitaliseert doffe huid. Herstelt en onderhoudt de barrièrefunctie van de huid. Ondersteunt en verbetert huid met ontstekingen die geassocieerd worden met overbelasting of aantasting van de huid.¹
 • Het huidbeschermingscomplex (vitamine E, HA-booster en bisabolol) biedt een breedspectrumoplossing gericht op alle belangrijke ontstekingsmediatoren (IL-1α, TNF-α, IL-6, IL-8, COX-2 & PGE-2), waardoor roodheid wordt verminderd en de huid langdurig goed blijft aanvoelen. Ruimt vrije radicalen op en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zonnestraling. Bevordert aanmaak van hyaluronzuur en maakt de huid zachter.

¹ Application of Protease Technology in Dermatology – Rationale for Incorporation into Skin Care with Initial Observations on Formulations Designed for Skin Cleansing, Maintenance of Hydration, and Restoration of the Epidermal Permeability Barrier – J Clin Aesthet Dermatol.2013 Jun; 6(6): 14–22.


Refine & Allure GLOW

 • Het groeifactorencomplex bevordert de verhoogde uitscheiding van groeifactoren door fibroblasten en stimuleert zo de biorevitalisatie, de vorming van collageen en elastine, waardoor de natuurlijke uitstraling van de huid wordt verbeterd.
 • De actieve adipocytenmodulator stimuleert vetafbraak in de cellen en vermindert het vetgehalte aanzienlijk, waarmee het bijdraagt aan herstel van de gezichtscontouren.
 • Het hydraterende complex van hyaluronzuur, vitamine B9 en aminozuren geeft krachtige bescherming tegen door uv veroorzaakte huidschade door verbetering van het DNA-herstel en een sterke anti-immunosuppressieve activiteit. Hydrateert de huid en versterkt haar met antioxidanten. Geeft een jeugdige en soepele teint.


Actieve ingrediënten

Refine & Allure Peel
 • protease Bacillus Ferment
 • vitamine E
 • HA-booster
 • bisbolol
 • gemberwortelextract
Refine & Allure Glow
 • groeifactoren (EGF, IGF-1, FGF en VEGF)
 • actieve adipocytenmodulator
 • hydraterend complex (hyaluronzuur, vitamine B9 en aminozuren)


Gebruiksaanwijzing

1. PEEL aanbrengen
2. Wacht 2-8 min. (tot huid gaat tintelen)
3. Afspoelen
4. GLOW aanbrengen

Tip: wrijf voor gebruik de ampul voorzichtig een beetje warm tussen je vingertoppen of handpalmen.


Inhoud

SkinTech® Peel2Glow Refine & Allure is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 en 5 behandelingen. Een verpakking bevat 2 ampullen (1x peel + 1x glow).