Blending Bleaching Cream

Tegen hyperpigmentatie en voor een egalere teint


Blending Bleaching Cream is geïndiceerd voor pigmentproblemen, ook van hormonale aard, en wanneer andere behandelingen (zoals IPL) niet succesvol zijn. De specifieke combinatie van actieve ingrediënten zorgt ervoor dat heel mooie resultaten bereikt kunnen worden in het verbeteren van de kleur van de huid. Blending Bleaching Cream heeft een dubbele werking: de crème zorgt voor een betere verdeling van melanine in de huid (Blending) en remt bovendien de melanocytenproductie (Bleaching).
Ook helpt deze Cream bij de vermindering van oxidatie en de activiteit van vrije radicalen.

Zeer goed te gebruiken als voorbehandeling voor Easy TCA® peeling: het maakt de celstructuren van melanines zachter waardoor ze makkelijker te peelen zijn.

Eigenschappen

Blending Bleaching Cream heeft een dubbele werking:

  1. Het zorgt voor een betere verdeling van melanines in de huid (Blending).
  2. Het remt de melanineproductie (Bleaching).


Melanines zijn sterke moleculen die niet door chemicaliën in melanocyten en keratinocyten vernietigd kunnen worden. Blending Bleaching Cream zorgt voor snelle eliminatie van opgehoopte melanine in de epidermis. Daarnaast blokkeert het verschillende stappen van melanocytensynthese (melanogenese). Het resultaat is een egalere huid.

Start bij voorkeur 14 dagen voor de 1e Easy TCA peeling met het gebruik van Blending Bleaching Cream om de celwanden van de pigmentcellen te verweken. Hierdoor kan er sneller pigment worden weggenomen door de peeling. Om een egalere huid te verkrijgen is het nodig Blending Bleaching Cream minimaal 3 tot 6 maanden (2x daags) te gebruiken. Om het effect te behouden zal het gebruik moeten worden voortgezet. Het stoppen met Blending Bleaching Cream zal opnieuw tot hyperpigmentatie en pigmentvlekken kunnen leiden (de huid vergeet immers niet wat hij aan het doen was).

Vanzelfsprekend zal de huid blijvend beschermd moeten worden tegen uv-stralen (en warmte) die melanocyten activeren. Combineer Blending Bleaching Cream daarom altijd met Melablock HSP SPF 30 of 50+.

Product

Blending Bleaching Cream voorkomt en behandelt hyperpigmentatie, vermindert pigmentvlekken en helpt de huid bij de synthese van pigmentcellen.

Actieve ingrediënten:

  • Tyrosinase inhibitors complex (Morus Alba, Koijic Dipalmitate, Licorice extracts, Urea, Arbutin, Glabridine, Liquiritine,
  • Mulberroside F)
  • Tocopheryl Acetate
  • Glycyrrhyza Glabra Y Root extract
  • Retinyl Palmitate
  • Allantoin

Klik hier voor de volledige ingrediëntenlijst (INCI).

Inhoud

Tube, 50 ml