Atrofillin Global Anti-aging Complex Cream

Dé anti-agingcream

SkinTech® Atrofillin® winnaar van de ‘Anti Aging & Beauty Trophy’ 

Atrofillin® is een crème die volume en teint van de huid verbetert, een liftend effect heeft en helpt om atrofie van de huid te verminderen, waardoor tekenen van vermoeidheid zichtbaar verbeteren. Atrofillin® is winnaar van de Anti-Aging & Beauty Trophy 2013 als ‘beste crème tegen de tekenen van huidveroudering’ en is dus een aanrader voor iedereen die een totale aanpak van huidveroudering voor ogen heeft.

Eigenschappen

Atrofillin® heeft een meervoudige werking: de huid wordt regelmatiger en de dikte van de huid wordt verbeterd. Daarnaast geeft Atrofillin® volume aan de huid, heeft een blekend effect, werkt verstrakkend en heeft een anti-oxiderende werking.

Atrofillin® bevat hexapeptide-38 waardoor de opslag van vet in vetcellen bevorderd wordt. Ook bevat het kojic dipalmitate (antioxidant), alanine-fospinezuur (anti-melanogenese en anti polymerisatie), mulberroside, resveratrol (anti-tyrosinase en anti-oxidant) en DMAE. DMAE laat de dikte van de huid en van de collageenvezels toenemen, heeft een anti-inflammatoire en anti-oxiderende werking en bevordert de stevigheid van de huid.

 • Atrofillin® werkt tegen de vier tekenen van huidveroudering – het tetra-effect:
  1. Vult de dermis op
  2. Verbetert de teint
  3. Werkt huid verstrakkend
  4. Helpt atrofie van de huid te verminderen
 • Bevordert de opslag van vet in de huid (hexapeptide-38)
 • Laat de dikte van de huid en de collageenvezels toenemen (o.a. door DMAE*, wat een anti-inflammatoire en anti-oxiderende werking heeft en de stevigheid van de huid bevordert)

Product

Atrofillin® bevat de volgende actieve ingrediënten:

  • DMAE*
  • Acetyl Hexapeptide 38
  • Koijic Dipalmitate
  • Aminoethylphospinic Acid
  • Morbus Alba Leaf extract

Klik hier voor de volledige ingrediëntenlijst (INCI).

Inhoud

Tube, 50 ml


*Dimethylaminoethanol (DMAE) is bewezen effectief in het verbeteren van de stevigheid van de huid. (Grossman et al, 2005-AM J Clin Dermatol. 2005;6(1): 39-47, Uhoda et al Skin Res Technol. 2002 Aug; 8(3):164-7).