U225® Intradermale injector

Met deze intradermale injector kunt u skinboosters toedienen op een veilige, makkelijke, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier. Plezierig voor uw cliënt, prettig voor u.  Deze methode heeft het collageen activerende effect van microneedling; de “downtime’ is vrijwel nihil. De injector brengt de gekozen skinbooster geautomatiseerd direct onder de huid in, met een constante druppelgrootte en altijd dezelfde injectiediepte. Dit garandeert een zeer economisch gebruik van de vloeistof.

 

Ervaringen van klanten in het gebruik met de injector zijn overwegend positief. De behandelingen worden inderdaad als (vrijwel) pijnloos ervaren – er zijn zelfs gevallen bekend van klanten die erbij in slaap vielen.

 

De componenten, verwerkt in de U225® intradermale injector, zijn veilig, technologisch geavanceerd en van hoge kwaliteit. De bijbehorende naaldensets met katheter zijn zo ontworpen dat ze minimaal 100 injecties kunnen uitvoeren zonder bot te worden. Behalve de RRS-inject® vloeistoffen kunt u met deze injector ook XL-Hair® (haargroeistimulatie ) en PRP appliceren.

 

Alles bij elkaar een apparaat waar u en uw cliënten veel plezier van zullen hebben en dat uw investering op de lange termijn zeer de moeite waard maakt.

Klik hier voor meer informatie over de U225® intradermale-injector

Skinboosters (ook wel bekend als mesotherapie) zijn een beproefde methode voor natuurlijke huidverbetering en worden daarom in Nederland steeds populairder. Applicatie via handmatige injecties is echter een tijdrovende bezigheid, wordt vaak als pijnlijk ervaren door de klant en biedt niet altijd evenveel uitdaging voor de moderne cosmetisch behandelaar.

 

De U225® intradermale injector van NeedleConcept® is de perfecte oplossing. De injecties worden met dit apparaat regelmatig en geautomatiseerd toegediend, wat een tijdbesparing van soms wel 80% oplevert. Deze methode biedt ook de zekerheid dat er altijd een constante hoeveelheid vloeistof geïnjecteerd wordt, waardoor meer oppervlakte behandeld kan worden met dezelfde hoeveelheid product.

 

Het unieke van deze injector is dat de naald gescheiden van de spuit op het apparaat zit. Hierdoor hoeft alleen de naald heen en weer te bewegen, wat zowel de bediening als de precisie van toediening ten goede komt. Samen met de hoge kwaliteit van de naalden zorgt dit voor een pijnloze behandeling. De downtime is beperkt tot een minimum en uw cliënt zal de behandeling dan ook niet als storend ervaren. (Er zijn mensen die tijdens een behandeling met XL Hair ontspannen een boekje gaan zitten lezen…)

 

De componenten die in de U225® gebruikt worden, zijn met de meest geavanceerde veiligheidstechnieken en precisie tot stand gekomen en van hoge kwaliteit. U kunt de injector op verschillende dieptes instellen en afstemmen op de huidkwaliteit van de cliënt.

De U225® kan gebruikt worden voor de toediening van alle RRS producten en wordt geleverd met een compressor, een houder en een eerste naaldset met katheter (naaldjes met canule).

 

U krijgt bij ons natuurlijk een training op maat om u te helpen de injector op de juiste manier te gaan bedienen. Tijdens de training worden bovendien diverse behandelprotocollen besproken en gedemonstreerd.

 

Alles bij elkaar betekent dit dat aanschaf van de U225® intradermale injector ook bij intensief gebruik voor u een betrouwbare investering voor de lange termijn is.

 

Indicaties U225

>Naaldensets met katheter voor de U225®

Kit Mesbio naaldenset (31G) – 50 stuks

De naaldensets voor de U225® (Kit Mesbio) zijn speciaal ontwikkeld om vele malen te kunnen injecteren voordat ze bot worden. Omdat de dunne naald (31G) loodrecht en met snelheid injecteert, is er nagenoeg geen pijn en minimaal trauma. Daarom heeft een skinboosterbehandeling met de U225® intradermale injector nauwelijks ‘downtime’, een van de vele voordelen van dit geavanceerde apparaat.

U225 intradermale injector
Overzicht Skinboosters
Filter - All
haar
hydratatie
lichaam
oogcontour
pigment
  • De RRS® HA Injectable is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van oppervlakkige rimpels en het hydrateren van de huid. Deze skinbooster is geschikt voor de behandeling van de beschadigde huid door roken, zon, luchtverontreiniging en een droge...
  • RRS® HA Tensor Lift is een skinbooster met 30 mg/5ml hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol), die de cellen voedt en de collageen- en elastineaanmaak stimuleert. Het hyaluronzuur (niet gecrosslinkt) hydrateert, geeft vol...
  • RRS® Hyalift® 75 ProActive is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté geïndiceerd voor een verouderde huid en/of een huid met veel volumeverlies. RRS® Hyalift® 75 ProActive is een skinbooster met zeer hoge concentratie hyaluronzuur van ...
  • RRS® HA Whitening is een depigmentatieskinbooster voor gezicht, hals en decolleté in geval van hyperpigmentatie, zonneschade en melasma in het bijzonder. RRS® HA Whitening bevat 3 mg/3 ml hyaluronzuur met een complex van actieve ingrediënten die...
  • XL Hair® is een haarbooster die de haarzakjes activeert om weer gezonde haren te produceren. Hierdoor zal het volume van het haar verbeteren. Verschillende vormen van kaalheid en haaruitval kunnen zeer effectief behandeld worden met XL Hair®. Oo...
  • RRS® HA Eyes is speciaal ontwikkeld voor het verminderen van wallen, ontstaan door vocht, en donkere kringen, en geeft de oogcontouren weer een frisse uitstraling. Zeer goed te combineren met andere behandelingen, zoals fillers, om een uitgerust...
  • RRS HA Cellutrix® is speciaal ontwikkeld voor onregelmatigheden in de huid die vallen onder de noemer cellulite. RRS HA Cellutrix® verbetert en verzacht waardoor de huid er weer strakker en gelijkmatiger uitziet. Voor een optimaal resultaat comb...
  • RRS HA Strimatrix® is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van littekens en striae. RRS HA Strimatix® kan worden toegepast op de plekken waar striae en littekens de huid ontsieren. Een standaardprotocol behelst 4-6 sessies met een interval va...