Portfolio SkinTech® huidverbeterende behandelproducten

De productportfolio van Skin Tech Pharma bestaat uit de SkinTech® peelings en behandelcrèmes en de RRS- inject® lijn (skinboosters en daily care producten). Met de U225® intradermale injector kunt u bovendien op een uitgebalanceerde en gecontroleerde manier skinboosters toedienen. Makkelijk in het gebruik en tegelijk heel klantvriendelijk.

 

Dit zeer complete pakket producten is een soepele aanvulling op uw bestaande behandelaanbod, met name op behandelingen met fillers en botuline toxine. Maar ook cliënten die een natuurlijke huidverbetering prefereren, zullen het waarderen dat u de Skin Techproducten in huis heeft. Zo kunt u uw cliënten een totaalpakket voor volledige huidverbetering aanbieden.

Hieronder vindt u alle producten in het assortiment van Skin Tech Pharma bij elkaar in één overzichtelijke, interactieve brochure.

Skin Tech® Pharma gids voor huidverbetering

Productlijnen

easy tca pain control

SkinTech® Advanced peelings

SkinTech® Advanced peelings met een inwerkdiepte variërend van epidermaal tot reticulair. In combinatie met de Daily Care Creams kan een compleet behandelplan op maat gemaakt worden voor een breed scala aan indicaties.

RRS-inject® Skinboosters

RRS-Inject® Skinboosters.  Injectables met hyaluronzuur en actieve ingrediënten om een natuurlijke boost aan de huid te geven of om gericht een specifiek  huidprobleem aan te pakken (bijvoorbeeld haaruitval, wallen, striae, cellulite en pigmentproblemen).

Actilift

SkinTech® behandelcrèmes

De SkinTech® behandelcrèmes zijn per indicatie ontwikkeld en wij adviseren deze altijd te gebruiken na een SkinTech® peeling. De crèmes versterken het effect van de peeling, bevorderen het herstel van de huid en beschermen de beschadigde huid op de juiste manier. Maar daarnaast zijn de crèmes ook zeer prettig en effectief als dagelijkse onderhoudsbehandeling.

aesthetic dermal products

Aesthetic Dermal Daily Care

De AD Daily Care-lijn biedt een totaalpakket aan huidverzorgingsproducten voor het gezicht (dag- en nachtverzorging), de oogcontouren, het haar en het lichaam. De balans van huid en hoofdhuid wordt hersteld en zichtbare tekenen van huidveroudering worden verminderd. De producten bevatten bestanddelen die bewezen effectief zijn bij de bescherming tegen vrije radicalen en een gunstig effect hebben op verouderingsverschijnselen in de huid. 

U225 Mesoinjector®

Needleconcept U225 intradermale injector

Needleconcept U225 intradermale injector – de ideale, pijnloze en veilige manier voor applicatie van skinboosters en PRP.

Desinfiltral (hyaluronidase)

Desinfiltral (hyaluronidase). Heel soms is het nodig om gecrosslinkt hyaluronzuur (fillers) te corrigeren met hyaluronidase, opdat de crosslinking verdwijnt en het lichaam het niet-gecrosslinkte hyaluronzuur op natuurlijke wijze kan afbreken.