Productportfolio SkinTech® huidverbeterende behandelingen

Skin Tech Pharma biedt u een zeer compleet pakket producten aan, bestaande uit de SkinTech® (peelings en behandelcrèmes) en RRS- inject® lijn (skinboosters en daily care producten). De U225 ® intradermale injector biedt u een makkelijke en gecontroleerde manier om diverse skinboosters toe te dienen.

 

Met dit volledige pakket kunt u uw behandelingsmogelijkheden uitbreiden, als aanvulling voor de klanten die al fillers en/of botulinetoxine gebruiken én voor uw cliënten die een natuurlijke huidverbetering prefereren.

 

U kunt zo meer klanten behandelen en de huid in haar geheel verbeteren.

easy tca pain control

SkinTech® Advanced peelings

SkinTech® Advanced peelings, waarbij de diepte varieert van epidermaal tot reticulair, in combinatie met de Daily Care Creams kan een totaal plan voor een behandeling op maat gemaakt worden en kan een breed scala aan indicaties behandeld worden.

RRS HA Cellutrix Skin Booster

RRS-inject® Skinboosters

RRS-Inject® Skinboosters oftewel soft dermal implants voor een natuurlijke boost van de huid en soft dermal implants (vloeistoffen) om een specifiek  huidprobleem aan te pakken zoals, pigmentproblemen, haaruitval, wallen, striae en cellulite.

Skin Tech Actilift

SkinTech® Behandelcrèmes

De SkinTech® behandelcrèmes zijn per indicatie ontwikkeld en wij adviseren deze altijd te gebruiken na een SkinTech® peeling aangezien zij het effect van de peeling versterken, het herstel van de huid na een behandeling bevorderen en de beschadigde huid op de juiste manier beschermen. Daarnaast zijn de crèmes ook zeer prettig en effectief als dagelijkse onderhoudsbehandeling te gebruiken.

Aesthetic Dermal day intensive repair

Aesthetic Dermal Daily Care

De AD Daily Care lijn biedt een totaal aan huidverzorgingsproducten voor het gezicht (dag- en nachtverzorging) de oogcontouren, het haar en het lichaam. De balans van de huid, en hoofdhuid wordt hersteld en de zichtbare tekenen van huidveroudering worden verminderd. De producten bevatten bestanddelen die bewezen hebben effectief te zijn bij de bescherming van de huid tegen vrije radicalen en die werken op verouderingsverschijnselen in de huid. 

U225 Mesoinjector®

Needleconcept U225 intradermale injector

Needleconcept U225 intradermale injector – de ideale manier voor de applicatie van skin boosters en PRP.