Skin Tech Pharma
Case Report Contest
2021

Ook van die mooie resultaten behaald met de huidverbeterende behandelingen van Skin Tech Pharma? Doe mee met de Case Report Contest door je voor- en nafoto’s in te sturen met een beschrijving van de behandeling en maak kans om winnaar te worden in een van de 3 categorieën:

 

  1. SkinTech® Peelings en Crèmes
  2. RRS-Inject® Skinboosters
  3. XL Hair®


Een mooie case waarbij een combinatiebehandeling is toegepast is ook welkom!

Wat zijn de criteria om mee te kunnen doen?

  • Je bent Skin Tech behandelaar en je hebt een behandelplan uitgevoerd met Skin Tech producten, een combinatie hiervan en/of een combinatie gemaakt met bijv. een laser of IPL behandeling
  • Je hebt goede en vergelijkbare voor- en nafoto’s gemaakt met dezelfde belichting en dezelfde afstand waarbij geen filter is toegepast en waarbij de cliënt geen make-up heeft gebruikt (oog make-up uitgezonderd)
  • Je cliënt geeft toestemming voor gebruik van de foto’s en tekent het hiervoor beschikbare toestemmingsformulier voor in.
  • Je beschrijft welke producten je hebt gebruikt, hoeveel behandelingen je hebt uitgevoerd en in welke frequentie.
  • Je geeft een omschrijving van de huidverbetering die je hebt bereikt.

Hoe doe je mee?

Meedoen is eenvoudig door het aanleveren van bovenstaande gegevens via het ‘Case Report Contest formulier

Hier is ook het toestemmingsformulier voor je client te downloaden.

Tot wanneer en hoe vaak kan ik meedoen?

Je mag verschillende mooie cases aanleveren in meerdere categorieen. De uiterste inzenddatum is 15 oktober 2021.

Beoordeling door de vakjury

De vakjury bestaat uit artsen en huidtherapeuten die na inzending eerst zullen screenen op de criteria en compleetheid. Je krijgt bericht of jouw case is toegelaten tot de Contest. Uit de geaccepteerde inzendingen volgt bekendmaking van 12 genomineerden; 4 in iedere categorie.

Bekendmaking van genomineerden en de winnaars

De genomineerden zullen op 1 november bekend worden gemaakt. Zij zullen worden gevraagd hun case te presenteren op de Skin Tech Case Report Contest feestavond met galadiner die vooralsnog tussen half en eind november gepland gaat worden!

Case Report Magazine

Alle geaccepteerde inzendingen zullen worden gepubliceerd in het Skin Tech Case Report Magazine 2021 die onder cosmetisch behandelaren in Nederland en Belgie zal worden verspreid.

Doe mee!

Heb je een mooi resultaat bereikt met Skin Tech behandelingen, doe dan mee! Kijk voor meer informatie en het online inschrijfformulier op: https://skintechpharmagroup.nl/casereportcontest