REVITALIX – SHAMPOO

REVITALIX SHAMPOO – AESTHETIC DERMAL

Revitalix is een dermatologisch geteste shampoo geschikt voor mannen en vrouwen als een preventieve verzorging om excessief haarverlies tegen te gaan en aanvullend op behandelingen tegen haarverlies. Revitalix revitaliseert de haarwortels, maakt het haar steviger voorziet het van de benodigde voedingsstoffen. Deze shampoo kan dagelijks gebruik worden en vormt een goede aanvulling op een behandeling tegen alopecia en haarverlies. Scalpfit, Revitalix en AD Hair Energizer kunnen gebruikt worden om het resultaat van de behandelingen met XL Hair® te optimaliseren.

 • behandeling tegen alopecia
 • Haarverlies
 • Revitaliseert de haarwortels

Revitalix is een shampoo die de haarwortels revitaliseert, het haar steviger maakt en voedt. Deze shampoo kan dagelijks gebruik worden en vormt een goede aanvulling op een behandeling tegen alopecia en haarverlies. Scalpfit, Revitalix en AD Hair Energizer kunnen gebruikt worden om het resultaat van de behandelingen met XL Hair® te optimaliseren.

Gebruiksaanwijzing: Breng Revitalix aan op nat haar en de masseer het in met een zachte massage. Spoel het daarna goed uit, indien gewenst kan de behandeling nog een keer herhaald worden.

Ingrediënten: bevat vitamines, plantenextracten, polypeptiden en aminozuren.

Revitalix shampoo

OVERZICHT AESTHETIC DERMAL DAILY CARE PRODUCTEN

 • Revitalix is een shampoo die de haarwortels revitaliseert, het haar steviger maakt en voedt. Deze shampoo kan dagelijks gebruik worden en vormt een goede aanvulling op een behandeling tegen alopecia en haarverlies.
 • Scalpfit Shampoo
  Scalpfit is een shampoo waarmee de hoofdhuid voorbereid kan worden op een behandeling met XL Hair®, PRP, haartransplantatie. Geadviseerd wordt om Scalpfit, Revitalix en AD Hair Energizer gecombineerd te gebruiken.
 • Verjongend en verkwikkend serum Met hyaluronzuur en peptiden. Day Intensive Repair is een verkwikkend serum dat onmiddellijke hydratatie van de huid geeft, droogte lijntjes vermindert en de huid weer laat stralen.
 • Night Intensive Repair R is een speciaal en krachtig serum voor de avond/nacht. Het werkt hydraterend en revitaliserend door het resveratrol en viniferine dat de dagelijkse schade aan uw huid helpt te herstellen.
 • Night Intensive Repair H is een actief revitaliserend serum voor de avond of de nacht dat een direct verzachtend effect heeft op de huid. Het lichaamseigen hyaluronzuur is gecombineerd met een 24-uurs hydraterend complex.
 • Night Intensive Repair M herstelt de huid terwijl u slaapt. Vocht inbrengend en herstellend serum met melatonine, geschikt voor de avond/nacht Dit serum helpt de dagelijkse gevolgen van de aanvallen op uw huid te herstellen.
 • aesthetic dermal relaxskin
  RelaxSkin is een serum dat een indrukwekkend relaxerend effect op de huid heeft. Het helpt de kwaliteit van de huid te verbeteren, vermindert oneffenheden en de zichtbare tekenen van het ouder worden. Het verzacht de rimpels en gezichtsuitdrukki...
 • AD Daily Care Cellutrix®
  Deze dagelijkse verzorgingscrème stimuleert de elasticiteit van de huid, verbetert de teint en vermindert cellulite. Deze verzorgingscrème is aan te bevelen in combinatie met de RRS HA Cellutrix® of andere behandelingen gericht op het verbeteren...
 • AD Daily Care Strimatrix®
  Deze dagelijkse verzorgingscrème verstevigt de huid en de elasticiteit, aan te bevelen in combinatie met RRS HA Strimatrix® of andere behandelingen gericht op het verbeteren van de huid met striae en zeer geschikt om te gebruiken tijdens zwanger...
 • AD Daily Care Eyes
  Dit actieve serum biedt een uitstekende dagelijkse verzorging voor de huid rondom de ogen en vermindert de tekenen van donkere en/ of gezwollen wallen. Het serum kan apart gebruikt worden of in combinatie met behandelingen met RRS® HA Eyes.
 • aesthetic dermal hair energizer
  Deze dagelijkse onderhoudsbehandeling helpt preventief bij haaruitval en is aan te bevelen in combinatie met behandelingen met XL Hair® en bij periodes van excessieve haaruitval.