Easy Droxy Complex Peel & Neutralizer Versicolor - Skintech Pharma Group BNLX
De Easy Droxy Complex Peel geeft een goede opfrisbeurt van de huid en kan naast een onderhoudsbehandeling ook goed worden ingezet voor een feestje of bruiloft. Deze peeling bevat een innoverende neutralisatie emulsie, die tijdens het neutralisatieproces op de huid van kleur verandert.
zonneschade, preventie beschadiging huid, oppervlakkige rimpels, dunne huid, vroegtijdige huidveroudering, rokershuid, vale huidskleur, acné, droge huid
16690
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16690,,role-member,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

EASY DROXY COMPLEX PEEL & NEUTRALIZER VERSICOLOR

Minimum 5 Sessions

AHA complex peeling allowing a better efficacy together with a visual control of neutralization process in real time.

Easy Droxy Versicolor Peel

Indicaties:  


De Easy Droxy Complex Peel wordt aangeraden bij zonneschade en preventie van beschadiging van de huid door blootstelling aan UVA/UVB, oppervlakkige rimpels, dunne huid, vroegtijdige huidveroudering, rokershuid, vale huidskleur, acne, droge huid. Advies behandeling 3-6 x herhalen met een week tussenpose.

Product:  


De Easy Droxy Complex Peel is een fruitzuurpeeling samengesteld uit verschillende AHA’s (glycolzuur, citroenzuur, melkzuur, kojinezuur en salicylzuur) die werkt op de epidermis en zeer geschikt is als onderhoudsbehandeling bij verschillende indicaties. Deze peeling is zeer goed te verdragen en uiterst eenvoudig in gebruik. De Easy Droxy Complex Peel geeft een goede opfrisbeurt van de huid en kan naast een onderhoudsbehandeling ook goed worden ingezet voor een feestje of bruiloft. Deze peeling bevat een innoverende neutralisatie emulsie, die tijdens het neutralisatieproces op de huid van kleur verandert. Dit maakt een visuele controle mogelijk en zorgt dus voor een hogere efficiëntie van de peeling. De hersteltijd is kort, geeft enkel wat roodheid, maximaal 24 uur. De huid oogt na de peeling frisser en de structuur van de huid is verbeterd.

Inhoud verpakking:


1 fiool met 15 ml Easy Droxy Complex peeloplossing

1 tube met Versicolor neutraliserende emulsie

De box is voldoende voor 5 behandelingen, bevat alle benodigdheden.