Desinfiltral (hyaluronidase)

DESINFILTRAL (hyaluronidase)

Er kunnen situaties zijn waarin het nodig is om gecrosslinkt hyaluronzuur (fillers) te corrigeren met hyaluronidase, zodat de crosslinking verdwijnt waarna het lichaam het niet-gecrosslinkte hyaluronzuur weer op een natuurlijke manier kan afbreken. Behalve om overcorrectie met fillers ongedaan te maken, wordt hyaluronidase ook gebruikt bij liposuctieprocedures en bij de behandeling van cellulite. Desinfiltral bevat 1500 IE gelyofiliseerd hyaluronidase. Het voordeel hiervan is dat het in verschillende sterktes opgelost kan worden en niet in de koelkast hoeft te worden bewaard.

 

Overtollig hyaluronzuur kan ontstaan door oppervlakkige injecties met een filler (gecrosslinkt hyaluronzuur). In dit soort gevallen kan één druppel hyaluronidase (1500 IE, opgelost met 4 ml NaCl 0,9%) het probleem snel oplossen.

 

Desinfiltral fiolen bevatten 1500 IE gelyofiliseerde (gevriesdroogde) hyaluronidase die wordt opgelost met NaCl 0,9% (saline). Afhankelijk van de benodigde concentratie wordt hier 2 tot 10 ml voor gebruikt.

 

Reconstitutie

Los NaCl 0,9% op in een fiool Desinfiltral van 1500 IE;

  • 2 ml = 750 IE Hyaluronidase
  • 3 ml = 500 IE Hyaluronidase
  • 4 ml = 375 IE Hyaluronidase
  • 5 ml = 300 IE Hyaluronidase
  • 10 ml = 150 IE Hyaluronidase

 

 

Neem voor meer informatie contact op met info@skintechpharmagroup.nl.