Desinfiltral (hyaluronidase)

DESINFILTRAL (hyaluronidase)

Het kan noodzakelijk zijn om gecroslinked hyaluronzuur (fillers) te corrigeren met hyaluronidase zodat de crosslinking verdwijnt waarna het lichaam het niet-gecrosslinkte hyaluronzuur weer op een natuurlijke manier af kan breken. Naast het ongedaan maken van overcorrectie met fillers wordt hyaluronidase ook gebruikt bij liposuctieprocedures en bij de behandeling van cellulite. Desinfiltral bevat 1500 IE gelyofiliseerd hyaluronidase. Het voordeel hiervan is dat het in verschillende sterktes opgelost kan worden met en niet in de koelkast hoeft te worden bewaard.

Overtollig hyaluronzuur kan ontstaan door oppervlakkige injecties met een filler (gecrosslinked hyaluronzuur). In dit soort gevallen kan een injectie met èèn druppel hyaluronidase (1500 IE, opgelost met 4 ml NaCl 0,9%) direct in het gezwollen gebied het probleem snel oplossen.

Desinfiltral fiolen met bevatten 1500 IE gelyofiliseerde (gevriesdroogde) hyaluronidase die opgelost wordt met NaCl 0,9% (saline). Afhankelijk van de benodigde concentratie wordt dit met 2 tot 10 ml gedaan;

Reconstitutie

Los NaCl 0,9% op in een fiool Desinfiltral van 1500 IE;

  • 2 ml = 750 IE Hyaluronidase injectievloeistof
  • 3 ml = 500 IE Hyaluronidase injectievloeistof
  • 4 ml = 375 IE Hyaluronidase injectievloeistof
  • 5 ml = 300 IE Hyaluronidase injectievloeistof
  • 10 ml = 150 IE Hyaluronidase injectievloeistof

 

 

Neem voor meer informatie contact op met info@skintechpharmagroup.nl.