SkinTech® Peel2Glow

De Peel2Glow-lijn bestaat uit producten voor thuisgebruik om de huid te exfoliëren, te voeden en te laten stralen. Peel2Glow is een ‘duoproduct’, bestaande uit twee ampullen: een ‘peel’ en een ‘glow’. De ampullen bevatten serums in een hogere concentratie en sterkere samenstelling ingrediënten dan andere verkrijgbare serums. Uniek aan Peel2Glow is de combinatie van het eerst openen van de huid met Peel, waardoor het hooggeconcentreerde serum Glow goed door de huid kan worden opgenomen.

 

Peel2GLow is makkelijk aan te brengen en geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden.

De verpakking is sierlijk en leuk om cadeau te geven. Peel2Glow kan als ‘spa treatment’ in de kliniek/salon worden aangeboden of voor thuisgebruik aan cliënten worden verkocht.

 

Peel

Een op zuren gebaseerde exfoliatievloeistof die dode huidcellen verwijdert en de penetratiegraad van de actieve ingrediënten uit de andere ampul aanzienlijk verhoogt.

 

Glow

Dit serum bevat een evenwichtige concentratie van een groot aantal actieve ingrediënten die zich op de aanpak van specifieke huidcondities richten.

Het herstelt bovendien de natuurlijke glans van de huid en verzacht ongewenste fijne lijntjes en rimpeltjes, waardoor de huid weer een gezonde, heldere en stralende teint krijgt.

 

Peel2Glow is in 3 variaties verkrijgbaar:

1. Purifyer + Skin Bloom

2. Purifyer + Brightening & Filling

3. Sleep & Repair

Gebruiksaanwijzing Peel2Glow
Peel2Glow Purifyer & Skin Bloom
Onderdeel behandelprotocol

Peel2Glow kan deel uitmaken van je RRS-inject® Skinbooster-behandelprotocol om het resultaat te ondersteunen en er langer plezier van te hebben. Maar Peel2Glow is ook ‘stand alone’ heel geschikt voor thuisgebruik door je cliënten, als oppepper voor de huid.
Adviseer je cliënt om iedere 2-3 weken Peel2Glow te gebruiken voor een duurzaam resultaat!

Neosolex zonbescherming na Peel2Glow

Omdat de huid na het exfoliëren extra gevoelig is voor uv-straling, verdient het aanbeveling de met Peel2Glow behandelde huid te beschermen tegen zonlicht (uv). Neosolex is een transparante, vloeibare zonnebrandspray, die met SPF 50+ bescherming biedt tegen uva- en uvb-stralen. Deze spray heeft een lichte textuur, geeft een matte finish en is ook geschikt voor gevoelige huid.

 

Verkrijgbaarheid

Ben je Skin Tech Kliniek en wil je Peel2Glow gaan aanbieden in je kliniek? Bekijk dan de voordelige inkooppakketten in de Skin Tech Shop! Bij elke bestelling ontvang je informatiefolders over Peel2Glow, gericht op consumenten. Je kunt deze informatiefolder, evenals de gebruiksaanwijzing, nu al inzien of downloaden in de sectie Skin Tech Documenten Downloads.

 

Ben je geen Skin Tech Kliniek? Dan kun je (nog) geen Peel2Glow aanbieden. Wil je wel SkinTech-behandelaar worden? Dan nodigen wij je uit te informeren naar de huidverbeterende behandelingen van Skin Tech Pharma en je in te schrijven voor een van onze workshops. Hier kun je de agenda bekijken.

Overzicht Peel2Glow-producten
  • Peel2Glow Purifyer & Skin Bloom is een speciaal tweestappenproduct, bestaande uit een peel en een glowbooster, die snel zichtbare resultaten geven. De werkzame stoffen in de peel zorgen voor optimale loslating van het stratum corneum, waardoor d...
  • Speciaal ontwikkeld om de zichtbare gevolgen van huidveroudering te reduceren. Beschermt de huid overdag tegen schadelijke omgevingsinvloeden. Werkt ‘s nachts om het natuurlijke proces van huidvernieuwing optimaal te versterken, met een stralend...
  • Peel2Glow Brightening & Filling is ontwikkeld om de huid te egaliseren en volumeherstel te bevorderen o.a. door middel van tranexaminezuur en acetyl hexapeptide-38. Fijne lijntjes worden gereduceerd, met zichtbare huidverbetering in de vorm van ...
  • Omdat de huid na het exfoliëren extra gevoelig is voor uv-straling, verdient het aanbeveling de met Peel2Glow behandelde huid te beschermen tegen zonlicht (uv). Neosolex is een transparante, vloeibare zonnebrandspray, die met SPF 50+ bescherming...