Only Touch

Gepatenteerde technologie

Met Only Touch kunnen kleine pigmentvlekken en letignes op het lichaam (zoals decolleté, handen, armen, rug)  plaatselijk en gecontroleerd behandeld worden. Applicatie van Only Touch gebeurt altijd in combinatie met Easy TCA over het hele behandelgebied (mozaïektechniek) om demarcatie te voorkomen. Only Touch kan niet in het gelaat worden gebruikt. Bij interesse, neem voor meer informatie en het behandelprotocol contact met ons op.

Indicaties

Lokale en benigne ouderdomsvlekken of keratoses op handen/decolleté met een maximale diameter van 1 cm. Only Touch is een aanvullende behandeling, aanbevolen in combinatie met de Easy TCA®-peeling.

Product

Deze TCA-peeling werkt op de diepere laag van de huid waardoor pigmentvlekken en letignes op de handen in het decolleté kunnen worden behandeld in combinatie met de Easy TCA.

Inhoud

Een verpakking Only Touch bevat 1 fiool met 3,8 ml  ‘Aktivator TCA®  80%’ (met 80% trichloorazijnzuur) en een fiool met 5,6 ml Base Solution. Na het mixen wordt een peelingvloeistof van 43% TCA verkregen waarmee ongeveer 25 plaatselijke peelings kunnen worden uitgevoerd.