Drs. Olivier Groh

Deze maand ‘In the spotlight’:

pure-cosmetics

Drs. Olivier Groh

Drs. Olivier Groh is werkzaam als cosmetisch arts in zijn eigen kliniek ARTZ Medical in Rotterdam en bij Pure Cosmetics in Haarlem en heeft geruime ervaring met meerdere producten uit de RRS® Inject-lijn van Aesthetic Dermal. We spreken hem bij Pure Cosmetics, in het centrum van Haarlem waar continue mensen in- en uitlopen en er een laagdrempelige en gezellige sfeer heerst en horen graag zijn ervaringen.

De RRS-Inject lijn is een mooie aanvulling op andere behandelingen

Olivier heeft op dit moment ongeveer 35 cliënten die hij behandelt met producten uit de RRS® Inject- lijn. Naast XL Hair® voor haarverlies zet hij RRS® HA Tensorlift regelmatig in voor huidverstrakking.

 

“Je wilt dat iemand er weer fris en fruitig uitziet, mooi zonder dat je ziet dat iemand behandeld is. “Daarbij is een huid die er gezond en stralend uitziet een belangrijk aspect in het totaalbeeld. RRS® Eyes ben ik ook zeer enthousiast over. Hierbij behandel ik een keer of 3-4, dan indien nodig nog een kleine hoeveelheid filler en je bereikt een zeer mooi en natuurlijk eindresultaat. RRS® HA Cellutrix ga ik nu inzetten voor de behandeling van de onderkin. Dit is ook een zeer dankbare indicatie waar veel mensen graag iets aan willen doen”.

Waar sta jij voor als cosmetisch behandelaar?

Goede en eerlijke voorlichting, advies op basis van hetgeen de cliënt wil, de tijd nemen om te horen wat iemand zelf belangrijk vindt, iemand soms ook adviseren een behandeling niet te doen en altijd te kijken naar het geheel en nooit over te behandelen.

Tip voor de behandeling met RRS® HA Tensorlift

Olivier injecteert deze op 2 niveaus in de huid, heel oppervlakkig en iets dieper (zie video).
Hiermee bereikt hij hele mooie resultaten en zijn cliënten zijn altijd tevreden!

Skinboosters kunnen ook toegediend worden met de U225 intradermale injector of met een dermapen of dermaroller.

Skin Tech Pharma: ‘in the spotlight’

Skin Tech Pharma Group biedt de cosmetisch professional een totaal aanbod van behandelingen voor huidverbetering, gericht op de meest voorkomende indicaties binnen de praktijk van de cosmetisch arts, dermatoloog, plastisch chirurg en de huidtherapeut. 

 

In kliniek ‘in the spotlight’ laten we elke maand een behandellocatie aan het woord die een van onze behandelingen heeft vastgelegd. Heeft u ook een mooi resultaat met een Skin Tech® peeling of een RRS ®-Inject behandeling en wilt u deze delen? Neem dan contact met ons op: info@skintechpharma.nl.

______________________

 

Eerder bij Skin Tech Pharma in the Spotlight:

 

Contactinformatie Drs. Olivier Groh

ARTZ Medical

Kralingseweg 231 B – Rotterdam

Pure Cosmetics

Drossestraat 16 – 2011 XW Haarlem – T: 023 531 75 71

info@purecosmetics.nl

Website: www.purecosmetics.nl