Cosmetisch behandelaar

 

Deze website is samengesteld specifiek voor jou als cosmetisch behandelaar. Je vindt hier informatie over behandelingen met SkinTech-producten, over de producten zelf en wat je ermee kunt doen, maar ook case studies & indicaties, compleet met voor-en-na-foto’s, en een overzicht van de trainingen die Skin Tech Pharma speciaal voor behandelaars verzorgt.
Deze informatie is openbaar en voor iedereen toegankelijk.

 

Als je een Skin Tech-account hebt, kun je daarnaast in het inloggedeelte ook terecht voor ondersteunende informatie zoals behandelprotocollen, informed consents, thuisadviezen voor je klanten, videotutorials, verkoopondersteunend materiaal en nog veel meer. En uiteraard heb je dan ook toegang tot de webshop, met wisselende kortingsacties en kwantumkortingen.

 

Ben je nog geen Skin Tech-behandelaar maar wel geïnteresseerd om dat te worden en/of SkinTech-producten te gaan verkopen, dan praten we graag met je verder. Hier vind je onze contactgegevens.

 

Ben je consument en toevallig of per ongeluk op deze pagina terechtgekomen, dan hebben we speciaal voor jou een andere website, met uitgebreide informatie over wat je als klant van een behandeling kan en mag verwachten. Je vindt die website hier.