Deze maand ‘In the spotlight’:

coonen kliniek logo

Joris Coonen

 Joris Coonen is een ervaren cosmetisch arts die naast zijn werkzaamheden in zijn eigen kliniek in Haarlem ook op andere locaties werkt. Daarnaast is hij trainer voor Skin Tech Pharma Group BNLX. Hierbij traint hij artsen en huidtherapeuten, die (gaan) werken met de skinbooster behandelingen en peelings van Skin Tech Pharma. Joris werkt in Haarlem samen met zijn echtgenote Gwendolyn, die alle werkzaamheden in de kliniek in goede banen leidt. Joris combineert als arts met veel plezier en naar grote tevredenheid zijn zeer verfijnde chirurgische kwaliteiten met aandacht voor zijn cliënten.

Coonen Kliniek is gevestigd in een mooi oud pand waar rust en persoonlijke aandacht voorop staan.

   

Bij Coonen kliniek doen ze wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen.  

Behandelingen bij de Coonen kliniek Haarlem

Bij Coonen Kliniek kunnen cliënten terecht voor behandelingen met fillers en botox. Daarnaast bieden ze ook de skinbooster behandelingen aan van Skin Tech Pharma dus voor volumeverbetering van de huid, huidverstrakking, XL Hair® (tegen haarverlies), RRS® Eyes (behandeling tegen wallen), of een behandeling bij cellulite of striae. De peelings van oppervlakkig tot medium tot diep behoren ook tot de mogelijke behandelingen bij Coonen Kliniek.  

Joris Coonen legt uit wat het verschil is met tussen skinboosters en ‘gewone’ injectables:

Skinboosters bestaan uit natuurlijk hyaluronzuur aangevuld met actief voedende stoffen en worden oppervlakkiger ingebracht, en dat is met name zo omdat de te injecteren vloeistoffen verschillende stimulerende stoffen bevatten, waar een filler maar 1 hoofdstof bevat: gecrosslinkt (bewerkt) hyaluronzuur waarbij een diepere rimpel opgevuld kan worden.

Hyaluronzuur is het natuurlijke bestanddeel van de huid dat voor hydratatie zorgt en is daarom veelal de basis van de verschillende skinboosters, aangevuld met een specifiek biorevitalisatie complex bestaande uit vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren om bijvoorbeeld de huid te voeden, te verstrakken of in geval van XL-Hair®, de haarfollikels te stimuleren. Skinboosters zijn een crème+ kun je wel zeggen: werkzame stoffen uit crèmes dringen namelijk maar moeilijk door in de huid. Door ze oppervlakkig te injecteren komen ze wel in die huidlagen waar je ze hebben wilt wat zorgt voor een optimaal effect. De huid gaat er mooier uitzien, en wordt weer veerkrachtiger.

Skin Tech Pharma: ‘in the spotlight’

Skin Tech Pharma Group biedt de cosmetisch professional een totaal aanbod van behandelingen voor huidverbetering, gericht op de meest voorkomende indicaties binnen de praktijk van de cosmetisch arts, dermatoloog, plastisch chirurg en de huidtherapeut. 

 

In kliniek ‘in the spotlight’ laten we elke maand een behandellocatie aan het woord die een van onze behandelingen heeft vastgelegd. Heeft u ook een mooi resultaat met een Skin Tech® peeling of een RRS ®-Inject behandeling en wilt u deze delen? Neem dan contact met ons op: info@skintechpharma.nl.

______________________

 

Eerder bij Skin Tech Pharma in the Spotlight:

 

Contactinformatie Coonen Kliniek Haarlem

Kinderhuissingel 4-T

2013 AS – Haarlem

023 – 583 69 98

 

info@coonenkliniek.nl

Website: www.coonenkliniek.nl