Chentouf Beauty Clinic sen Medical care

Deze maand ‘In the spotlight’:

Chentouf logo

Wie wil er nou kaal worden?

Drs. Hafid Chentouf is sinds 1997 werkzaam als behandelaar complementaire geneeskunde en als cosmetisch behandelaar en is gevestigd in een luxe kliniek in Leerdam. Hij werkt met bijna alle producten uit de Skin Tech® en de RRS®-Inject  lijn van Skin Tech Pharma Group en verdient dus met de recht een vermelding in kliniek” in the spotlight”. Hierbij zijn succesverhaal met XL Hair®.

Wat is zijn geheim?

Drs. Hafid Chentouf werkt al 5 jaar met XL Hair® en heeft op dit moment maar liefst 35 cliënten die hij hiermee behandelt, waarvan 30% mannen en 70% vrouwen. Hij behandelt deze volgens het protocol dus mannen krijgen 6 en vrouwen 8 behandelingen. Elk jaar komen zij terug voor een “touch up” behandeling in het voor- en najaar, zodat de haarfollikels in optimale conditie blijven. De resultaten zijn indrukwekkend en de cliënten zeer tevreden.

Een aantal tips van een kenner!

  • Bereid de hoofdhuid goed voor, drs. Chentouf doet dit met microdermabrasie.
  • (Goed om te weten; Skin Tech Pharma brengt binnenkort 2 nieuwe producten op de markt die de hoofdhuid in de juiste conditie brengen).
  • Gebruik de U225, intradermale injector, zodat de behandeling voor de cliënt goed te verdragen is.
  • Adviseer cliënten om thuis de AD Daily Care Hair Energizer te gebruiken om de haarfollikels optimaal te stimuleren.
  • Schep duidelijke verwachtingen, haaruitval stopt na 4 weken en na 6 maanden is er een optimaal resultaat.
  • Maak foto’s met de smart-phone van de cliënt zodat deze het resultaat zelf kan bijhouden.
  • Maak meteen een vervolgafspraak aan het einde van een kuur zodat cliënten elk jaar terugkomen voor een “touch up” behandeling zodat de resultaten ook op de lange termijn goed zijn.

Resultaten

XL Hair® stopt haaruitval en stimuleert de groei van gezonde haren.

Waardoor het u een extra mogelijkheid biedt om verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval te behandelen, bij mannen en vrouwen en complementair gebruikt kan worden na een haartransplantatie.

Skin Tech Pharma: ‘in the spotlight’

Skin Tech Pharma Group biedt de cosmetisch professional een totaal aanbod van behandelingen voor huidverbetering, gericht op de meest voorkomende indicaties binnen de praktijk van de cosmetisch arts, dermatoloog, plastisch chirurg en de huidtherapeut. 

 

In kliniek ‘in the spotlight’ laten we elke maand een behandellocatie aan het woord die een van onze behandelingen heeft vastgelegd. Heeft u ook een mooi resultaat met een Skin Tech® peeling of een RRS ®-Inject behandeling en wilt u deze delen? Neem dan contact met ons op: info@skintechpharma.nl.

Lees hier meer over XL-Hair.

______________________

 

Eerder bij Skin Tech Pharma in the Spotlight:

 

XL Hair® Skin Tech Pharma Group Nederland
XL Hair ® Skin Tech Pharma Group Nederland

Contactinformatie Chentouf Beauty Clinics & Medical Care

Schaiksehof 4, 4143 HC te Leerdam

Telefoon: 0345 613 901
Mail: 
 info@chentouf.nl
Website: chentouf.nl