AD | Aclaranse Serum

Herstellend serum voor de huid met hyperpigmentatie en pigmentonregelmatigheden


AD Aclaranse is een serum voor de huid met hyperpigmentatie en pigmentonregelmatigheden. De actieve ingrediënten zoals melanineremmers en tyrosinaseremmers helpen melanineproductie te reduceren en zorgen voor een betere verdeling in de huid. Daarmee draagt Aclaranse Serum bij aan uniformering en egalisering van de huid en heeft dus een ‘brightening effect”.

Aclaranse verbetert ook de huidelasticiteit en -hydratatie en is bijzonder geschikt voor gebruik na een behandeling met peelings of skinboosters, om het risico op hyperpigmentatie te verkleinen.

Eigenschappen

AD Aclarance voorkomt en behandelt hyperpigmentatie, vermindert pigmentvlekken en helpt de huid bij de synthese van pigmentcellen. Melanines zijn sterke moleculen die niet door chemicaliën in melanocyten en keratinocyten vernietigd kunnen worden. Aclaranse Serum zorgt voor snelle eliminatie van opgehoopt melanine in de epidermis. Daarnaast blokkeert het verschillende stappen van melanocytensynthese (melanogenese). Het resultaat is een egalere huid.

Product

AD Aclaranse Serum bevat de volgende actieve ingrediënten:

  • Tyrosinase inhibitors complex (Morus Alba, Koijic Dipalmitate, Licorice extracts, Urea, Arbutin, Glabridine, Liquiritine, Mulberroside F)
  • Tocopheryl Acetate
  • Glycyrrhyza Glabra Y Root extract
  • Retinyl Palmitate
  • Allantoin


Klik hier voor de volledige ingrediëntenlijst (INCI).

Gebruiksaanwijzing

Breng AD Aclaranse Serum iedere ochtend en avond aan op een schone en droge huid, masseer licht in zodat het goed door de huid opgenomen wordt. Breng daarna de dagelijkse verzorging aan, bijvoorbeeld een SkinTech® Crème.

Inhoud

Pompje, 50 ml.