XL HAIR® | Class III Medical device ce

XL HAIR® | gepatenteerde technologie

XL Hair® activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt.

XL Hair® biedt mogelijkheden om verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval te behandelen. Het type haaruitval welke in de dermatologie alopecia wordt genoemd is altijd al een probleem geweest, onafhankelijk van het geslacht of de leeftijd. Haaruitval kan een symptoom van zijn van een huidaandoening of een complementair symptoom zijn van een andere aandoening. Haaruitval is natuurlijk erg zichtbaar en is een indicatie van de gezondheid van de persoon.

XL Hair® is in staat om de haar miniaturisatie bij alopecia in jong volwassenen tot mannen en vrouwen van middelbare leeftijd te herroepen. Daarnaast stopt het de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert het de groei van nieuwe haren binnen 6 maanden.
XL Hair® is speciaal ontwikkeld voor oppervlakkige en diepe injecties in de huid, en is gebaseerd op de puurste en meest effectieve ingrediënten, met een synergetische werking. Een behandeling voor mannen uit 6 sessies en voor vrouwen uit 8 sessies.
Het gevolgde protocol is normaal gesproken eens per week gedurende de eerste vier behandelingen en daarna eens per twee weken. Uitsluitend het gebied waar haaruitval plaatsvindt wordt behandeld.
Gedurende 6 maanden dient er drie dagen per week tweemaal daags de Spray AD Daily Care Hair Energy gebruikt te worden. Het wordt geadviseerd om vervolgens tweemaal per jaar (lente en herfst) een touch-up te doen om de resultaten te onderhouden.
XL Hair® en AD Daily Care Hair Energy zijn capillaire regeneratoren welke de capillaire vezels revitaliseren en versterken door een afgifte van essentiële nutriënten voor capillaire groei en het stimuleren van de groeifactoren welke de haargroei bevorderen. XL Hair® bevat geen Minoxidil en 5-alpha-reductase inhibitoren (veelgebruikte medicatie met relatief veel bijwerkingen).
De RRS® behandelingen moeten plaatsvinden onder de juiste aseptische omstandigheden en voer altijd eerst een allergie test alvorens met de behandeling te beginnen.

Bevat: 6 ampullen van 3 ml

XL-Hair Skin Tech Pharma Resultaten voor en na

AD Daily Care Hair Energy

AD Daily Care Hair Energy is een topische oplossing met een hoog efficiënt natuurlijke extracten welke op synergetische basis samenwerken om haaruitval te bestrijden. Haaruitval kan veroorzaakt worden door zeer veel factoren. Sommige hiervan beïnvloeden de capillaire cyclus fase welke de haargroei beïnvloedt. Tijdens een normale capillaire cyclus groeit, rust en valt het haar uit. Dit is een niet-simultaan proces voor alle haren, daar iedere haar in een eigen fase zit waardoor normaal gesproken een normale dekking en groei van het haar gegarandeerd is.

AD Daily Care Hair Energy is een capillaire regenerator welke de capillaire vezel revitaliseert en sterkt middels een grotere toevoer van essentiële nutriënten voor capillaire groei en het stimuleert de werking van specifieke haargroeifactoren.
AD Daily Care Hair Energy is bestemd voor zowel mannen als vrouwen als preventieve of onderhoudsbehandeling bij excessieve haaruitval. Om de haargroei in de perioden van grotere haaruitval (herfst en lente) te stimuleren adviseren wij het gebruik voor tenminste 4 weken.
Gebruiksaanwijzing: Reinig de (hoofd)huid alvorens het product aangebracht wordt. Spray direct op de (hoofd)huid en masseer licht in om er zeker van te zijn dat het product goed verdeeld wordt over het te behandelen gebied. Gebruik tweemaal daags zo lang als nodig is, laat het product minimaal 24 uur op de te behandelen (hoofd)huid zitten.
AD Daily Care Hair is geschikt als complementaire therapie bij specifieke cosmetische behandelingen, op indicatie van de behandelaar.

Bevat 125 ml

Aesthetic Dermal logo
Aesthetic Dermal Hair Energizer

OVERZICHT RRS-inject® SKINBOOSTERS

Filter - All
haar
hydratatie
lichaam
oogcontour
pigment
  • De RRS® HA Injectable is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van oppervlakkige rimpels en het hydrateren van de huid. Deze skinbooster is geschikt voor de behandeling van de beschadigde huid door roken, zon, luchtverontreiniging en een droge...
  • RRS® HA Tensor Lift is een skinbooster met 30 mg/5ml hyluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol) die de cellen van voedt en collageen en elastine aanmaak stimuleert. Het hyaluronzuur (niet gecrosslinkt) hydrateert, geeft volu...
  • RRS® Hyalift geeft een enorme hydratatie boost met sterke anti-oxidant werking voor zichtbare resultaten. De hyaluronzuur concentratie is erg hoog en is gecombineerd met een bio revitalisatie complex gericht op een sterke anti- oxidant werking h...
  • RRS® HA Whitening is ontwikkeld om de huid te bleken die getekend wordt door pigmentvlekjes. De RRS® HA Whitening kan ingezet worden voor de behandeling van door de zon beschadigde huid, melasma en chloasma en heeft een blekend effect op de hu...
  • XL Hair is een haarbooster die de haarzakjes activeert om weer gezonde haren te produceren. Hierdoor zal het volume van het haar verbeteren. Verschillende vormen van kaalheid en ook haaruitval, kunnen zeer effectief behandelt worden met XL Hair....
  • RRS® HA Eyes is speciaal ontwikkeld voor het verminderen van wallen, ontstaan door vocht, donkere kringen en geeft de oogcontouren weer een frisse uitstraling. Zeer goed te combineren met andere behandeling zoals fillers om een uitgeruste en fri...
  • De RRS HA Cellutrix® is speciaal ontwikkeld voor onregelmatigheden in de huid die vallen onder de noemer cellulite verbetert en verzacht waardoor de huid er weer strakker en gelijkmatiger uitziet. Voor en optimaal resultaat combineert u deze Ski...
  • De RRS® HA Strimatrix is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van littekens en striae. RRS® HA Strimatix kan worden toegepast op de locaties waar striae en littekens de huid ontsieren. Een standaard protocol behelst 4-6 sessies met een interv...